Gebruik je innerlijk vuur en vrouwelijk leiderschap en realiseer je dromen

Je droom ten volle laten groeien en bloeien. Hoe zou dat voor jou zijn? Hoe zou je leven er dan uitzien en hoe zou jij je voelen? En wat heb je nodig om jouw droom daadwerkelijk uit te laten komen? Wat vraagt dit van jouw vrouwelijk leiderschap?

Dromen visualiseren
In de workshop ‘Visionquest. Gebruik je innerlijk vuur en vrouwelijk leiderschap en realiseer je droom’ spreek jij je droom uit en visualiseer jij deze in een visionboard.
Het maken van een visionboard is een krachtige oefening om je bewust te worden van waar je naar verlangt en van droomt. Door je ideeën en dromen te visualiseren maak je ze zichtbaar voor jezelf en voor anderen, zodat je er ook steeds beter woorden aan kunt geven. Je brein maakt geen onderscheid tussen fantasie en werkelijkheid en gaat er vanuit dat jouw droom al verwezenlijkt is! Aan jou de taak om vanuit je vrouwelijk leiderschap daadwerkelijk stappen te zetten om jouw droom werkelijkheid te laten worden…

Mythische godinnen
Na de visualisatie van jouw droom gaan we dan ook aan de slag om erachter te komen welke kwaliteiten je nodig hebt om jouw droom te realiseren. Dat doen we aan de hand van zeven mythische godinnen uit het oude Griekenland. Kun je wat meer doelgerichtheid gebruiken van Artemis of de creativiteit van Aphrodite? Mag je wat meer open staan voor nieuwe dingen zoals Persephone of is trouw aan jezelf en anderen zijn als Hera iets wat aandacht van je vraagt? Vuurlopen Wanneer duidelijk is welke kwaliteiten jij nodig hebt om het leven te leven dat jij graag wilt, ronden we de workshop af met het aanspreken van jouw innerlijk vuur en vrouwelijk leiderschap door middel van een vuurloop. Vuur staat al van oudsher symbool voor transformatie. Door deel te nemen aan de vuurloop, zet je dit transformerende proces in gang. Zodat je, voorbij je angst en je belemmerende gedachten, de stappen durft te zetten die nodig zijn om te gaan doen waar je naar verlangt. Om jouw droom realiteit te laten worden. Om niet alleen te dromen, maar ook te durven en te doen!

Voor wie?
De workshop is bestemd voor vrouwen die zelfbewust sturing willen geven aan hun eigen leven en werk en daarin willen leren en ontwikkelen.

Datum
De workshop wordt gegeven op zaterdag 26 mei van 13.00 – 20.00 uur

Locatie
We organiseren de workshop op de sfeervolle locatie van Stapsteen Coaching, Bernhardstraat 51, 7491 EA, Delden

Investering
De investering voor deze workshop bedraagt 125,00 euro per persoon, inclusief koffie, thee, tapasbuffet en materialen (bedrag inclusief btw).

Inschrijven
Je kan je inschrijven voor deze workshop door je gegevens te sturen naar info@stapsteencoaching.nl of info@sterrenkrachtkindercoaching.nl. Het maximaal aantal deelnemers is 12 personen

Over de workshopbegeleiders
Ik organiseer deze workshop samen met collega Suzanne Remmers. Suzanne begeleidt vanuit haar bedrijf Stapsteen Coaching hoogopgeleide vrouwen en hoogbegaafde volwassenen bij hun persoonlijke en professionele ontwikkeling. Meer info over Suzanne vind je op www.stapsteencoaching.nl