Workshop vuurlopen voor ouders en kinderen

Vuurlopen is een eeuwenoud ritueel. Vuur trekt aan, het verwarmt ons en staat symbool voor transformatie. Met vuurlopen stimuleer je je innerlijke moed, die iedereen in zich heeft, om uitdagingen aan te gaan voorbij je angst. Die moed slaan we op in ons lijf en we nemen het altijd met ons mee.

Enkele reacties na de vorige vuurloop:
“Als ik over vuur kan lopen, dan kan ik eigenlijk alles wat ik wil!”
Joost, 11 jaar

"Wij mochten met ons gezin aanwezig zijn bij de door jouw eerste georganiseerde vuurloop. Wat heb je het leuk georganiseerd, aan de slag met waar je goed in bent, wensen en doelen en natuurlijk het maken van het vuur.
De wensen en doelen waren uiteraard van belang om het doel te behalen voor de vuurloop, het lopen over hete kooltjes. En wat een overwinning als het ook nog lukt.
Een hele leuke en leerzame ervaring. Zo trots!
Goed gedaan, Astrid!”
Henry, Monique en de meiden (15, 12 en 10 jaar)

“Door over het vuur te lopen voel je je eigen kracht.”
Carlijn, 9 jaar

Hoe gaaf klinkt dat?

Vuurlopen gaat over jouw innerlijk vuur, je natuurlijk leiderschap, over jouw passie en wensen. Ervaren dat wat onmogelijk lijkt, toch kan. Letterlijk door naar je doel te lopen.

Wil jij samen met je kind(eren) ervaren wat vuurlopen is? Dan zijn jullie van harte welkom tijdens de vuurloopworkshop die ik op zaterdag 14 april organiseer voor ouders en kinderen.
Tijdens de workshop horen jullie meer over de geschiedenis van het vuurlopen, het hoe en waarom. Verder gaan we aan de slag met leuke opdrachten, we steken samen de houtstapel aan en we doen oefeningen om ons voor te bereiden op de vuurloop. We ronden de workshop af met het vuurlopen zelf.

Datum: zaterdag 14 april 2018
Tijd: 15.30-20.00 uur
Locatie: Vorden
Kosten:
Volwassenen: € 75,-
Kinderen (vanaf 7 jaar): € 35,-
N.B. Kinderen mogen lopen vanaf 7 jaar. Jongere kinderen mogen gedragen geworden door een ouder
Gezin (vanaf 3 personen): € 140,-
Maximum aantal deelnemers: 18

Alle prijzen zijn incl.:
- Workshop met materialen
- Onbeperkt koffie, thee, ranja
- Maaltijd met soep, brood en andere lekkernijen
- Btw

LET OP: pas na betaling van je factuur is je inschrijving definitief! Na betaling ontvang je meer informatie over de workshop en de locatie.
Bij vragen mag je natuurlijk altijd bellen: 06-13208070 of mailen: info@sterrenkrachtkindercoaching.nl. Via dit mailadres kun je je ook opgeven. Dit kan uiterlijk tot zaterdag 7 april.