_ik-geloof-dat-elk-kind-geboren-word-met-innerlijke-kracht-en-prachtige-talenten-hoe-mooi-is-het-als

Ik ben Astrid Muijsers. Trotse eigenaar van Sterrenkracht Kindercoaching en communicatiespecialist. Samen met mijn man en onze zoon (2006) en dochter (2008) geniet ik volop van al het moois dat het leven te bieden heeft.
Wat mij boeit is de interactie tussen mensen en hun motivatie om de dingen te doen zoals ze ze doen. Of wat hen juist belemmert om nu eens echt te gaan doen wat ze willen. En kinderen…wow wat kan ik genieten van hun eerlijkheid (ja, dat is soms ook een enorme spiegel!), hun onbevangenheid en hun natuurlijke kracht om te weten wat nodig is.

Met de komst van onze kinderen ben ik me nog meer gaan verwonderen over de innerlijke kracht en de talenten die kinderen van nature in zich hebben. Steeds meer ontdekte ik ook wat onze waarden thuis zijn bij het helpen opgroeien van onze kinderen: dicht bij jezelf blijven, je eigen pad kiezen, vertrouwen op je eigen kracht en talenten. En daardoor ontdekte ik over mezelf dat ik niet altijd bij mezelf ben gebleven en te lang heb geprobeerd aan verwachtingen van anderen te voldoen. Ik kwam er verder achter dat mijn hoogsensitiviteit een rol speelde. In mijn omgeving zie ik steeds meer mensen met dit alles worstelen, zowel ten aanzien van zichzelf als van hun kinderen.

Ik heb het heft weer in eigen handen genomen en ben mijn hart gaan volgen. Ik ben terug naar mijn basis gegaan: mijn intuïtie en talenten. Prachtige cadeaus die iedereen bij zijn geboorte al heeft.

Als kindercoach is het mijn missie om kinderen en hun ouders te laten ervaren hoe sterk ze zijn als ze durven te vertrouwen op hun eigen intuïtie en talenten. Dan pas kun je lekker jezelf zijn, plezier hebben, rust ervaren en vol zelfvertrouwen stralen op jouw eigen unieke manier.

Ervaring en opleiding
Ruim 18 jaar heb ik gewerkt als communicatiespecialist en coach bij de overheid. Mijn belangrijkste taak was mensen met elkaar te verbinden. Met elkaar in gesprek te brengen. En daar hoorde ook bij: in verbinding brengen met zichzelf. Want hoe kun je oprecht communiceren met de ander, als je niet dicht bij jezelf staat?
Ik ben gecertificeerd Kindercoach. Daarvoor heb ik in 2015 mijn opleiding bij Tori Kindercoachopleiding afgerond. Inmiddels (oktober 2016) heb ik ook de verdiepingsopleiding bij Tori succesvol afgerond.

Daarnaast volg ik regelmatig trainingen en workshops om up to date te blijven in het vakgebied en zo het beste van mezelf aan mijn cliënten te kunnen geven. En ik hou er nu eenmaal van om mezelf te blijven ontwikkelen, dus het is ook altijd weer een fijn cadeautje voor mezelf:-).