Kennis maken
Als je benieuwd bent of ik iets voor jullie en jullie kind kan betekenen, dan kun je telefonisch of via de mail contact met me opnemen. Vervolgens maken we een afspraak voor een oriëntatiegesprek. We maken dan kennis met elkaar en we bespreken wat jullie zorgen, wensen en verwachtingen zijn. Ook vertel ik jullie dan hoe ik werk en wat jullie van mij kunnen verwachten. Samen bepalen we wat het doel van het coachingstraject moet zijn.
Het oriëntatiegesprek kost € 75,- incl. btw. Besluiten jullie om met mij aan de slag te gaan met een coachingstraject, dan vervallen deze kosten.

Coachingsvoorstel
Op basis van het oriëntatiegesprek maak ik voor jullie een coachingsvoorstel op maat met het bijbehorende tarief. Gemiddeld duurt een traject 3 maanden. Dat kan soms ook korter of langer zijn. Elk kind is uniek en dus is elke coachingsvraag anders. Daarom kan ik pas bij het trajectvoorstel het tarief aangeven. In het voorstel is alles inbegrepen (alle coachingsafspraken, een tussentijdse evaluatie, eventuele observatie op school of gesprek met leerkracht en/of IB-er, gesprekken met andere professionals, alle werkmaterialen, onbeperkt tussentijds telefonisch of e-mailcontact, verslagen en eindevaluatie). Voordeel van zo’n traject is dat jullie kind tijd krijgt om zich te ontwikkelen en om de verandering waar jullie voor gaan ook te laten beklijven. Ander voordeel is dat jullie van te voren precies weten wat het traject kost. Dus achteraf geen verrassingen.

Wat gaan we doen?je-bent-op-je-best-als-je-bent-wie-je-bent-dus-blijf-lekker-jezelf-1
Tijdens het coachingstraject zet ik werkvormen in die bij jullie kind passen. Voorbeelden van werkvormen: in gesprek via bepaalde spelvormen, verhalen en creatieve opdrachten. Hierbij kun je denken aan tekenen of knutselen, muziek, bewegings– en ontspanningsoefeningen. Dit doen we zowel in mijn praktijk aan huis, buiten of op een andere locatie. Net wat op dit moment nodig is. Na iedere coaching mag jullie kind, als hij of zij dit wil, aan jullie vertellen wat we samen hebben gedaan. Wat het kind mij precies vertelt, is vertrouwelijk. Dat deel ik alleen op hoofdlijnen met jullie.
Tijdens het traject ben ik er voor jullie kind, maar uiteraard ook voor jullie als ouders. Ik geloof erin dat we alleen samen tot een succesvol antwoord op jullie vraag kunnen komen.
Een afspraak kan soms een uur duren, maar soms ook langer. Iedere afspraak is anders. We kijken wat op dat moment nodig is om jullie kind op weg te helpen.

Voorwaarden
•Alle bedragen zijn inclusief 21% btw
•Ik vraag jullie om de factuur binnen twee weken en voor het starten van het traject te betalen via overschrijving.
•Als het niet mogelijk is het bedrag ineens te betalen kun je, in overleg, ook in termijnen betalen.
•Bij overschrijding van de betalingstermijn start er geen nieuwe afspraak tot de openstaande factuur is voldaan.
•Afzeggen of verplaatsen van een afspraak is kosteloos tot 24 uur voor aanvang van de afspraak en kan per Whatsapp, sms of telefonisch. Anders wordt het volledige bedrag voor de gereserveerde tijd in rekening gebracht.
•Bank: Triodos NL20TRIO0390917826
•KvK: 63267128
•BTW: 128706867B01