Herfstvuurloop: oogsten & loslaten

De herfst is natuurlijk bij uitstek het seizoen om te bezinnen, oogsten en los te laten. Met welke (onbewuste) intenties ben jij dit jaar begonnen? Waar was jij van plan om energie in te steken? Wat was belangrijk voor je? En wat hoopte je dat er zou gebeuren? Of heb je last van oude patronen die steeds weer terug komen, ook al had je je iets anders voorgenomen?

In de workshop ‘Herfstvuurloop: oogsten en loslaten’ heb je alle ruimte om stil te staan bij jouw intenties die tot bloei zijn gekomen. Wat jij voor moois kun je oogsten? Dat succes, hoe groot of hoe klein ook, mag je vieren!

Daarmee is deze workshop bedoeld voor vrouwen en mannen die zelfbewust sturing willen geven aan hun eigen leven en werk en daarin willen leren en ontwikkelen.

Flowschrijven, opstelling
En zoals in de natuur niet altijd alles tot bloei komt, zijn er vast ook intenties die niet helemaal uitgepakt zijn zoals je had bedacht. Of je loopt elke keer tegen dezelfde thema’s en patronen aan die je belemmeren in je groei. Dit voor jezelf eerlijk onder de loep nemen, geeft je veel informatie en nieuwe wijsheid over wat wel en niet voor jou werkt. Deze wijsheid gebruik je vervolgens om te bepalen wat jij (voorlopig) los gaat laten, omdat het je nu niet helpt of van dienst is. Wat kost je energie en wat geeft je energie? Tijdens de workshop komen de thema’s bezinning, oogsten en loslaten terug via verschillende oefeningen, zoals flow schrijven en opstellingen. Het kan gaan om persoonlijke en/of werkgerelateerde thema’s uit jouw leven.

Vuurlopen
De workshop wordt afgesloten met het aanspreken van jouw innerlijk vuur en natuurlijk leiderschap door middel van een prachtige vuurloop. Vuur staat al van oudsher symbool voor transformatie. Door deel te nemen aan de vuurloop, zet je dit transformerende proces in gang. Zodat je, voorbij je angst en je belemmerende gedachten, de stappen gaat zetten die nodig zijn om oude dingen los te laten en ruimte maakt voor wat er nu echt voor jou toe doet.

Samenwerking
Deze dag met Herfstvuurloop organiseer en begeleid ik met veel plezier samen met Suzanne Remmers.

Suzanne begeleidt vanuit haar bedrijf Stapsteen Coaching hoogopgeleide vrouwen en hoogbegaafde volwassenen bij hun persoonlijke en professionele ontwikkeling. Meer info over Suzanne vind je op www.stapsteencoaching.nl

 

Praktische informatie

Data
De Herfstvuurloop vindt plaats op zaterdag 20 oktober van 13.00-20.00 uur.

Locatie
Wijngoed Kranenburg, Kostedeweg 2, 7251 MZ Vorden.

Kosten
Deelname aan de Herfstvuurloop kost 195 euro per persoon, inclusief koffie, thee, tapasbuffet en materialen (bedrag inclusief btw).

Inschrijven
Je kan je inschrijven voor deze workshop door een berichtje met in ieder geval jouw contactgegevens te sturen naar info@sterrenkrachtkindercoaching.nl. Je ontvangt dan van mij een bevestigingsmail en praktische informatie over de dag.