_tijdens-het-hele-traject-denkt-astrid-vanuit-het-kind-bij-haar-heeft-onze-zoon-zichzelf-beter-leren2
Als ouder wil je niets liever dan dat je kind lekker in zijn vel zit, leuk met anderen om kan gaan en dat alles binnen jullie gezin loopt als een geoliede machine. Soms lopen jullie vast en kom je er met de beste wil even niet uit. Ik kan jullie dan weer op weg helpen.
Ik onderzoek samen met jouw kind wat zijn talenten zijn, hoe je kind in zijn eigen kracht staat en wat hij nodig heeft om lekker te kunnen genieten van het leven. Ik kom daarbij niet met oplossingen, maar ik zoek met je kind naar de oplossing in zichzelf. Ik geloof er namelijk in dat kinderen diep van binnen heel goed weten wat zij nodig hebben om zichtbaar te stralen op hun eigen unieke manier.
En als je kind weet hoe hij deze kracht aan kan boren, dan weet hij hoe hij nu om kan gaan met moeilijke dingen, maar ook in de toekomst.

Voor jullie als ouders ben ik sparring partner. Ik maak logische verbanden zichtbaar tussen wat er gebeurt bij jullie kind van binnen en zijn omgeving. Ik noem elk gedrag van een kind dan ook altijd logisch: het is het beste wat het kind kan doen, gezien de situatie waarin het zit. Of dat soms confronterend is? Ja! Kinderen spiegelen jou, dus er komt soms wel wat op tafel. Zonder oordeel kijk ik met jullie mee naar knelpunten en mogelijke oplossingen. Samen zetten we in op het maximale resultaat voor jullie kind en jullie gezin!
img_1787-1
Tijdens de coachingsgesprekken met kinderen maak ik vooral gebruik van knutselen, tekenen, Schatgravers, Gedachtekracht, meditatie- en ontspanningsoefeningen en ik ga vaak wandelen met kinderen. Zo komen lijf en hoofd beiden in beweging en maken weer verbinding met elkaar. De sessies zijn zowel in mijn praktijk aan huis, als buiten of op een andere locatie.

Bij de sessies leg ik vooral de regie bij jullie kind. Ik zie regelmatig verbaasde gezichten als ik vraag wat we tijdens de sessie gaan doen. Door zelf regie te pakken krijgt jullie kind inzicht in zijn eigen manier van denken, voelen en doen. Daarmee groeit zijn zelfbewustzijn en zelfinzicht. Hierdoor staat je kind al veel steviger in de wereld.

Een afspraak kan soms een uur duren, maar soms ook langer. Iedere afspraak is anders. We kijken wat op dat moment nodig is om jullie kind op weg te helpen.
Na iedere coaching mag jullie kind, als hij of zij dit wil, aan jullie vertellen wat we samen hebben gedaan. Wat het kind mij precies vertelt, is vertrouwelijk. Dat deel ik alleen op hoofdlijnen met jullie.

Tijdens het traject ben ik er voor jullie kind, maar uiteraard ook voor jullie als ouders. Ik geloof erin dat we alleen samen tot een succesvol antwoord op jullie vraag kunnen komen.

Meer weten over wat ik voor jullie kan betekenen? Bel of mail me dan: tel. 06-13208070, mail: info@sterrenkrachtkindercoaching.nl