Hieronder vind je een overzicht van de komende activiteiten. Een aantal activiteiten is op aanvraag. Neem daarvoor even contact met me op. Wil je meer weten over het Sterrenatelier? Klik dan hier.

Donderdag 9 maart, 20.00-22.00 uur
Workshop ‘Communiceren met kids vanuit contact en verbinding’

De kracht van woorden is groot. Ze bepalen voor een groot deel je gevoel en je vertrouwen in een situatie. De woorden die je gebruikt zijn dan ook van grote invloed op de relatie met je kind. Met communicatie wissel je als ouder en kind wensen, meningen en behoeftes uit. Dat is de basis van opvoeden. Meestal gaat dat goed en is opvoeden leuk. Maar soms is opvoeden een hele uitdaging en valt er nog veel te ontdekken.
Tijdens deze workshop:

– verkennen we de kracht van woorden;
– kijken we hoe je kunt opvoeden vanuit contact en verbinding met je kind;
– ontdekken we hoe je kunt samenwerken met je kinderen in plaats van te handelen vanuit macht en controle.

We gaan aan de slag met een aantal praktische oefeningen en je gaat naar huis met handvatten die je direct thuis kunt toepassen.

Deze workshop wordt georganiseerd door Dorpshuis Ruurlo en Astrid Muijsers van Sterrenkracht Kindercoaching. Astrid is kindercoach, communicatiespecialist en moeder van twee kids. In haar praktijk laat ze kinderen en hun ouders ontdekken wie ze zijn, wat ze kunnen, willen en niet willen. Want pas als je jezelf bent, kun je echt genieten van het leven, rust ervaren en vol zelfvertrouwen stralen op jouw eigen unieke manier.

Deelname aan de workshop kost € 3,- incl. koffie en thee
Locatie: Dorpshuis Ruurlo, Bibliotheek, Dorpssstraat 74, Ruurlo

Aanmelden via info@sterrenkrachtkindercoaching.n


Woensdag 21 december
Sterrenatelier voor kinderen van de basisschool: ‘Mijn grootste wens’

Welke wens heb jij? En geloof je dat deze ook werkelijkheid kan worden? Ik wel! Als je maar precies weet wat je wilt, dan kun je ook de weg er naar toe zelf bepalen. Tijdens deze middag gaan we dan ook op zoek naar jouw grootste wens en misschien kunnen we ook al wat stappen zetten om hem uit te laten komen! Doe je met ons mee?

Datum: woensdag 21 december
Tijd: 14.00- 16.00 uur
Kosten: €  15,-. Neem je een vriendje, vriendinnetje, broer of zus mee? Dan betalen jullie € 12,50 p.p.
Tip: als je vaker mee wilt doen in het Sterrenatelier, dan is er een Sterrenatelier strippenkaart. Dan betaal je voor 5x meedoen € 65,- Dat betekent € 2,50 korting per keer. En je mag zelf bepalen bij welke activiteit van het Sterrenatelier je meedoet. Je kunt met deze kaart ook iemand meenemen. Dan profiteren jullie samen van de korting.

Wat je hiervoor krijgt:._he-is-het-theekransje-nu-al-voorbij_-we-zijn-er-pas-een-half-uur-kunnen-we-niet-langer-blijven__
– thee (of ranja) drinken uit speciale theekopjes met iets lekkers
– theeleuten met andere kinderen
– je leert je wensen kennen
– je kunt lekker jezelf zijn
– doen waar je blij van wordt
– meer over jezelf ontdekken
– creatief bezig zijn: je neemt iets moois mee naar huis

Aanmelden kan via: 06-13208070 of info@sterrenkrachtkindercoaching.nl

Ik zie je graag op 21 december!

Dinsdag 20 december
Sterrenatelier voor moeders: “Wanneer sta ik in mijn kracht?”_het-is-fijn-om-soms-stil-te-staan-bij-wat-ik-belangrijk-vind-in-mijn-leven-en-waar-ik-blij-van
Als moeder hou je vaak veel ballen in de lucht: je gezin, je werk, je sociale contacten. En alles wil je natuurlijk goed doen, tot aan het perfecte toe. Maar sta je dan werkelijk in je kracht? Geeft dat energie om echt te kunnen genieten van alles wat het leven te bieden heeft? Of vergeet jij jezelf nogal eens? Wist je dat je pas voor anderen kunt zorgen als jij eerst voor jezelf zorgt? Dat je een veel leukere moeder en partner bent als je eerst zorg dat jij zelf lekker in je vel zit?
Geloof je wel dat het anders kan, maar lukt het je nog niet om de eerste stap te zetten? Kom dan naar deze activiteit van het Sterrenatelier en ontdek wanneer jij in je kracht staat.

Datum: dinsdag 20 december
Tijd: 20.00-22.30 uur
Kosten: € 25,-. Neem je een vriendin mee, dan betalen jullie € 22,50 p.p.

Wat je hiervoor krijgt:
– thee uit speciale theekopjes met lekkernijen
– theeleuten met andere moeders
– quality time voor jezelfimg_2268
– je ontdekt wanneer jij in je kracht staat
– je kunt lekker jezelf zijn
– doen waar je blij van wordt
– meer over jezelf ontdekken
– creatief bezig zijn: je neemt iets moois mee naar huis

Gun jij jezelf aandacht en tijd voor jezelf? Meld je dan aan via: 06-13208070 of info@sterrenkrachtkindercoaching.nl

Ik zie je graag op 20 december!

Woensdag 23 november 2016, 17.00-20.00 uur15134615_1612104495751269_1625068145041619204_n
‘Workshop Pietenzakjes versieren’

Op 23 november organiseer ik samen met kinderkledingzaak dJeemz een workshop ‘Pietenzakjes versieren’. Tussen 17.00 en 20.00 uur ben je van harte welkom aan De Smidse 3 in Ruurlo. Als het zakje klaar is, vullen wij hem met iets lekkers!
Deelname is gratis. Als je meedoet maak je ook nog eens kans op een bon voor deelname aan een activiteit in het Sterrenatelier voor 2 personen t.w.v. € 30,-. De eerstvolgende activiteit is al in december met het thema ‘Mijn grootste wens’. Meer weten over het Sterrenatelier? Kijk dan op: http://www.sterrenkrachtkindercoaching.nl/sterrenatelier. We zien je graag a.s. woensdag!

 

Zondag 23 oktober, 14.00-16.00 uur
Sterrenkracht Kindercoaching en Tasttoe presenteren:
Een zoet geluksmomentje voor 2

Datum: zondag 23 oktober
Tijd: 14.00 – 16.00 uur
Locatie: Koffie & Theehuys Tasttoe, Dorpsstraat 78, Ruurlo

zoet-geluksmomentje-voor-2-2
Corien van Tasttoe en Astrid van Sterrenkracht nodigen jou en je kind van harte uit voor een creatieve en smakelijke middag. Een momentje voor jezelf, je kind en voor jullie samen.
Astrid gaat samen met jou op zoek naar je hartenwensen en wat jij belangrijk vindt in je leven. Je werkt dit op een creatieve manier uit en krijgt zo inzicht in hoe jij je leven leuker kunt maken.
Ondertussen gaat Corien met jouw zoon of dochter aan het werk om zoete verleidingen te maken en jullie tafeltje mooi te dekken. Mocht er nog tijd over zijn, dan spelen de kinderen alvast een spelletje van Papiergoed (nieuw in het assortiment). Daarna gaan jullie samen genieten van al dat lekkers en natuurlijk liters thee.
Kosten voor deze middag : 35 euro per twee.

Donderdag 6 oktober 2016
Informatiebijeenkomst over kindercoaching
Vaak krijg ik de vraag wat ik als kindercoach nu precies doe. Ben jij ook nieuwsgierig hiernaar? Of ben je benieuwd wat een kindercoach voor jouw kind kan betekenen?board-784363

Dan ben je op donderdag 6 oktober van harte welkom bij een informatiebijeenkomst over kindercoaching in mijn praktijk aan huis. Tijdens deze avond laat ik je kort ervaren wat coaching inhoudt.

Interesse? Meld je dan aan via een PB,
mail: info@sterrenkrachtkindercoaching.nl of bel: 06-13208070. Je deelname is gratis, maar de plekken zijn wel beperkt.